Nikjer boljše ponudbe.
9-krat garantirano!

100-dnevno testiranje

Ležišče lahko testirate 100 dni po prejetju in če z njim niste zadovoljni, ga lahko vrnete. Mi vam vrnemo denar. Preprosto!


Brezplačna posteljna zaščita

Kljub temu, da imajo naša ležišča pralne prevleke, smo prepričani, da jih moramo dodatno zaščititi. Zato vam za vašo novo vzmetnico podarjamo Zaščito Light, ki bo iz takšnega materiala kot prevleka, ki ste jo izbrali za vaše ležišče. Zaščito Light enostavno operete in osušite, pri tem pa ohranite čisto ležišče.


Več o Zaščiti Light


Snemljive in pralne prevleke po izbiri

Vsa naša ležišča in nadvložki imajo snemljive in pralne prevleke, kar je izjemna prednost pri čiščenju. Prevleke je možno naročiti v vseh kombinacijah za vsako ležišče.


Več o prevlekah


Originalne nadomestne prevleke

Če slučajno strgate prevleko svojega ležišča ali jo kako drugače poškodujete, lahko pri nas naročite novo originalno nadomestno prevleko. Tako vam ni potrebno kupovati novega ležišča.


Več o prevlekah


Brezplačna dostava

Ležišča in postelje brezplačno dostavimo z lastno dostavo (do 50 km od našega podjetja – celotno Pomurje). Razdalje nad 50 km premagujemo z lastnim prevozom (ob doplačilu) ali s pomočjo Pošte Slovenije in drugih dostavnih služb.


Več o dostavi


Brezplačen odvoz starega ležišča

Ob nakupu novega ležišča odpeljemo vaše staro ležišče brezplačno, ne glede na vašo oddaljenost.


Več o odvozu


Ležišč ne zvijamo in ne pakiramo vakuumsko!

Naša ležišča pridejo do kupca takšna, kot jih je izdelal proizvajalec. Pri nas ležišč ne zvijamo, saj se materiali pri tem bolj ali manj poškodujejo. Na naših ležiščih lahko spite takoj po dostavi, saj vam ni potrebno čakati več ur na to, da vzmetnica preide v prvotno stanje, kot je bila pred zvijanjem. Vsa naša ležišča zapakira že proizvajalec, tako da se med dostavo ne umažejo ali poškodujejo.


Ležišča vseh velikosti

Pri nas lahko naročite ležišča vseh velikosti, tudi 200*200 cm ali po naročilu. Če ustrezne velikosti v naši spletni trgovini ne najdete oziroma je ni na seznamu, nam napišite e-mail ali nas pokličite, da vam pošljemo ponudbo.


Podarimo KUPON

Podarimo vam KUPON v vrednosti 20 EUR, ki ga lahko v spletni trgovini izkoristite za nakup novega ležišča (do 15.10. 2017). Kupon velja za vsak nakup, ki ima v košarici vsaj eno ležišče (velja za vse vrste ležišč). Spodaj si oglejte, kako do kupona!


Pred samim naročilom imate možnost preizkusiti vsa naša ležišča v naših prostorih. Če bi jih raje preizkusili doma, poskrbimo za brezplačen preizkus ležišč na vašem domu (po dogovoru).

PRVI KORAK DO BOLJŠEGA SPANJA

Zagrabite to odlično priložnost in naredite prvi korak!

Vnesite svoj e-mail in takoj prejmite KUPON v vrednosti 20 EUR.

Stopite v stik z nami

Telefon

041 613 901

Email

info@sleepy.si